Du började rita i redigeraren utan konto och valde sedan att registrera dig: din ritning väntar på dig. Nästa gång du skapar ett projekt, i samma webbläsare, är Fortsätt där du slutade den första metoden som erbjuds:

Metoden som återupptar din ritning

  1. Fortsätt där du slutade går till projektets information (Sidan är inte tillgänglig): titeln, enheterna och det du vill lägga till.
  2. Plats placerar projektet, om du vill.
  3. Skapa projekt sparar din ritning i det nya projektet och öppnar det i redigeraren.

När projektet har skapats försvinner metoden: din ritning finns i projektet, på instrumentpanelen. Tills du återupptar den erbjuds de andra metoderna kvar nedanför.