Projektmenyn
De tre punkterna på ett kort, eller på en rad i tabellen, öppnar projektets meny.
- Öppna öppnar projektet i redigeraren.
- Förhandsvisning (Mobil) visar projektet som på en telefon, i en ny flik.
- Projektinformation öppnar projektets uppgifter, Redigera projekt, som beskrivs nedan.
- Historik listar projektets sparade versioner, som beskrivs nedan.
- Leverantörsinfo, på de webbplatser som har det, presenterar projektets leverantör.
- Duplicera gör en privat kopia av projektet, med ”(Kopia)” i slutet av namnet, i Okategoriserad(e).
- Dela ger projektets länk och bjuder in medarbetare. Se Dela (Sidan är inte tillgänglig).
- Dokument, beroende på din webbplats, bifogar filer till projektet: JPG, PNG, PDF, DOC, DOCX, DWG eller TXT, högst 25 MB var, flera åt gången. Var och en laddas ner eller tas bort, efter att du bekräftat, från samma fönster.
- Radera tar bort projektet från instrumentpanelen, efter att du bekräftat. För ett projekt som delats med dig försvinner bara ditt exemplar; projektet finns kvar hos ägaren.
Projektinformation
- Bilden på kortet. Släpp en bild på den, eller klicka på uppladdningsknappen, för att byta ut den: PNG, JPEG eller WebP. Den nya bilden sparas direkt; Avbryt tar inte bort den.
- Sammanfattning: ytan, antalet rum och nivåer, när projektet känner till dem.
- Titel, Beskrivning och Etiketter. Ett kommatecken skiljer två etiketter åt. För ett delat projekt ändras de här tre fälten för alla som har projektet.
- Mapp lägger projektet i en mapp. Se Mappar (Sidan är inte tillgänglig).
- Grupp, beroende på din webbplats, ett fritt namn som du hittar igen i tabellen och i sökningen.
- Synlighet: vem som kan öppna projektet via dess länk.
- Privat: bara du, och de medarbetare du har bjudit in.
- Olistad: alla med länken kan se det.
- Mall, för en teamledare: teamets medlemmar kan starta ett eget projekt från det här.
- Offentligt: alla kan se det, och det visas i ditt galleri.
Spara ändringar behåller ändringarna.
Historik
Varje rad är en sparad version av projektet: Automatisk sparning, Ögonblicksbild (sparad för hand) eller Återställd, med sitt datum. Förhandsgranskning öppnar den versionen i en ny flik. Återställ gör den, efter att du bekräftat, till projektets senaste version; de andra finns kvar i listan. Den första raden är den nuvarande versionen: den har ingen Återställ.


